ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Електронска пошта
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

 

 

Службени MAIL-ovi  Општине ВрњачкаБања
 
Председник Скупштине ОпштинеОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Заменик председника Скупштине ОпштинеОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Секретар Скупштине ОпштинеОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Заменик секретара Скупштине ОпштинеОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Општински јавни првобранилацОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Председник Општине
 
Председник Општине.....................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Заменик председника Општине....................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Општинско веће
 
Члан већа Саша Грковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Члан већа Никола Војновић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Члан већа Владан Чеперковић.......................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Члан већа Никола Трифуновић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Члан већа Игор Матић....................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 .
Општинска управа Општине Врњачка Бања
 
Начелник Општинске Управе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Заменик начелника Општинске Управе.......................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Интерни ревизор............................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Повереник за избеглице................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Просветни инспектор...................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
МатичарОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Заменик матичараОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф МК Врњци,Штулац и Руђенци, СтанишинциОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф МК Ново Село, Подунавци и РуђенциОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф МК Грачац, ВранешиОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Извршилац на пословима вођења бирачких списковаОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Кабинет Председника Општине
 
Помоћник председника Општине
за област урбанизма,заштите животне средине
и сарадњу са министарствима......................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Помоћник председника Општине за области
образовања,културе,спорта и
примарне здравствене заштите................................................... Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Помоћник председника општине за
област месних заједница и развој пољопривреде селa..............Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Шеф одсека за послове председника општине..........................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Послови информисања................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Служба за послове скупштине општине
 
Послови информисања и односи са јавношћу............................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба за буџет,финансије и локалну пореску администрацију
 
Шеф службе за буџет,финансије ................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Руководилац на пословима трезора ...........................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф рачуноводства .....................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Руководилац на пословима јавних набавки...............................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф одсека за локалне јавне приходе........................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Служба за урбанизам еколошке и имовинске правне послове
 
Шеф службе за урбанизам еколошке и имовинско
правне послове..............................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф одсека за урбанизам и еколошке послове..........................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба за привреду,локално економски развој и друштвене делатности
 
Шеф службе за привреду,локално економски развој
и друштвене делатности................................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Руководилац групе послова из области привреде
и комуналних делатности..............................................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Руководилац групом послова у услужном центру.......................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф одсека за локално економски развој.....................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Извршилац на пословима образовањаОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Извршилац на управним пословима из области
дечије заштитеОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Служба за општу управу
 
Шеф службе за општу управу и заједничке послове....................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Шеф одсека за општу управу и заједничке послове.....................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Руководилац на пословима писарнице...........................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Одсек за ИТ , ГИС и комуникације
 
Руководилац групе ИТ,ГИС и комуникације.......................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Послови пројектанта програмера........Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Послови мрежног,систем WEB администратора........Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Синдикат Општине Врњачка Бања
 
Синдикат Општине Врњачка Бања...............................................Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

Општинска Управа

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.