ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Грнфилд инвистиције
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Будите први који ће пријавити своју локацију  погодних за издавање или продају потенцијалним инветиторима.

Гринфилд инвестиције

Одељење  за локални економски развој је у фази формирања базе инвестиционих локација за територију општине Врњачка Бања, што подразумева што већи број података о greenfield (земљиште) и brownfield (изграђени објекти и објекти у изградњи) локацијама. Ова база ће чинити део понуде инвестиционих потенцијала општине Врњачка Бања и Републике Србије и биће доступна домаћим и страним инвеститорима који желе да отпочну своје пословање у Врњачкој Бањи.

Овом приликом позивамо заинтересоване власнике производних простора погодних за издавање или продају, као и власнике локација намењених производњи на територији општине, да нам доставе информације о својим локацијама попуњавањем наменског формулара.

Потребно је да понуните Формулар за регистрацију.

Попуњен формулар са фотографијама пошаљите на нашу е-маил адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Достављене информације биће објављене и на сајту Агенције за страна улагања и промоцију извоза: www.siepa.gov.rs

Формулар за регистрацију

Везе: 

Пословни портал Врњачке Бање

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.