ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Браунфилд инвестиције
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

cropped dinar21

Пословни портал Врњачке Бање

 

Браунфилд локације

Одељење  за локални економски развој је у фази формирања базе инвестиционих локација за територију општине Врњачка Бања, што подразумева што већи број података о greenfield (земљиште) и brownfield (изграђени објекти и објекти у изградњи) локацијама. Ова база ће чинити део понуде инвестиционих потенцијала општине Врњачка Бања и Републике Србије и биће доступна домаћим и страним инвеститорима који желе да отпочну своје пословање у Врњачкој Бањи.

Овом приликом позивамо заинтересоване власнике производних простора погодних за издавање или продају, као и власнике локација намењених производњи на територији општине, да нам доставе информације о својим локацијама попуњавањем наменског формулара.

Потребно је да понуните Формулар за регистрацију.

Попуњен формулар са фотографијама пошаљите на нашу е-маил адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Достављене информације биће објављене и на сајту Агенције за страна улагања и промоцију извоза: www.siepa.gov.rs

Формулар за регистрацију

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.