ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Заменик председника општине
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Председник општине има заменика који га замењује у случају његове одсутности и спречености да обавља своју дужност.

 

Иван Џатић

Ivan Dzatic1 copy


Датум и место рођења: 6.8.1977. године у Краљеву.
Образовање: Економски факултет у Крагујевцу. Дипломирани економиста.
Радна и политичка активност: Од 2004. до 2012. године био је запослен у ХТП „Фонтана“. Биран је три пута за одборника Скупштине општине Врњачка Бања. У периоду од 2012. године до именовања на место заменика Председника општине обављао је функцију помоћника Председника општине Врњачка Бања. Члан је Српске напредне странке од њеног оснивања. Потпредседник је ОО СНС Врњачка Бања од 2009. године.
Говори енглески језик.
Oжењен.

Адреса: Општина Врњачка Бања, Ул. Крушевачка 17, 36210 Врњачка Бања
Тел: (++ 38136) 612-627 Факс: (++ 38136) 611-307
Ел. пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.