ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Секретар скупштине
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Скупштина општине има секретара који се стара о обављању стручних послова у вези са сазивањем и одржавањем седница Скупштине, њених радних тела и руководи административним пословима везаним за њихов рад.

Саша Радисављевић

Sasa Radisavljevic copy

 

Датум и место рођења: 24.10.1975. године у Крушевцу.
Образовање: Дипломирао је на Правном факултету у Крагујевцу, положен државни стручни испит.
Радна и политичка активност: Од 2005. до 2009. године радио у МК „Тодор“ на пословима директора продаје за регион Црна Гора, БиХ и Македонија. Од 2009. до 2011. године у Компанији Делта Макси обављао је функцију директора Темпо центра Врњачка Бања. 2011-2012. године ради као менаџер продаје Триглав осигурања. До постављења на место секретара Скупштине општине Врњачка Бања, обављао је послове заменика секретара Скупштине.
Говори енглески и шпански језик.
Ожењен, отац двоје деце.


Адреса: Општина Врњачка Бања, Ул. Крушевачка 17, 36210 Врњачка Бања
Тел: (++ 38136) 601-210 Факс: (++ 38136) 611-307
Ел. пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Секретар Скупштине општине се поставља на четири године, на предлог председника Скупштине, и може бити поново постављен. За секретара Скупштине општине може бити постављено лице са завршеним правним факултетом, положеним стручним испитом за рад у органима управе и радним искуством од најмање три године. Скупштина општине може, на образложен предлог председника Скупштине општине, разрешити секретара и пре истека мандата. Секретар може имати заменика који га замењује у случају његове одсутности. Заменик секретара Скупштине општине поставља се и разрешава на исти начин и под истим условима као и секретар. Секретар Скупштине општине је одговоран за благовремено достављање података, списа и исправа, када то захтева надлежни орган Републике који врши надзор над радом и актима Скупштине општине.

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.