ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Заменик начелника општинске управе
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Начелник Општинске управе може имати заменика који га замењује у случају његове одсутности и спречености да обавља своју дужност, а поставља се и разрешава на исти начин и под истим условима као и начелник Општинске управе.

Љиљана Радаковић

заменик начелника

Рођена 2.6.1959. године у Вучитрну. Основну и средњу школу (Гимназија) завршила у Вучитрну а, потом дипломирала на Правном факултету у Крагујевцу. Има положен правосудни испит. Од 1985 – 1995. Године радила у Првој петолеци, од 1995. године, а потом  до 2002. У ЈП „Бели Извор“. У периоду од 2003. – 2004. године радила као професор у Угоститељско туристичкој школи. Од 2004. године запослена у општини Врњачка Бања (Секретар у СО Врњачка Бања, начелница Одељења за општу управу и заједничке послове, имовинско – правни послови). Похађала више семинара о унапређењу и управљању локалне самоуправе. Од августа 2016. Године постављена на место заменица Начелника Управе општине Врњачка Бања.

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.