ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Начелник општинске управе
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Радом Општинске управе руководи начелник Општинске управе.
Начин руковођења организационим јединицама, овлашћења и одговорности запослених у Општинској управи одређује начелник Општинске управе.
Начелник Општинске управе може имати заменика који га замењује у случају његове одсутности и спречености да обавља своју дужност, а поставља се и разрешава на исти начин и под истим условима као и начелник Општинске управе.
За свој рад и рад Општинске управе, начелник Општинске управе, одговара Скупштини општине и Општинском већу, у складу са Статутом и Одлуком о општинској управи.

Славиша Пауновић 

Slika Slavisa

 

Рођен 30.7.1976. године у Краљеву.
Дипломирао на Правном факултету у Крагујевцу 2001.године.
Од 02.априла 2003.године до 30.септембра 2005. године радио у Служби за катастар непокретности Врњачка Бања на пословима израде катастра непокретности, одржавања катастарског операта и другим правним пословима.
Од 01. октобра 2005. године запослен у Општинској управи Општине Врњачка Бања, где најпре, ради као референт на имовинско-правним пословима до 06.септембра 2006.године када бива унапређен у руководиоца имовинско-правним пословима.
На место секретара Скупштине општине Врњачка Бања постављен  је 16. новембра 2006. године.
На место секретара Привременог органа општине Врњачка Бања именован је 13. августа 2008. године и ту функцију  је обављао до 29. августа 2008. године, када је постављен за начелника Одељења за инспекциски послове Општинске управе општине Врњачка Бања.
На место секретара Скупштине Општине Врњачка Бања поново постављен 28. децембра 2008. године и ту функцију је обављао до 18. јула 2012. године, када му је истекао мандат и по повратку у Општинску управу распоређен  је на место шефа Службе за скупштинске послове. 2012. Године је  постављен на функцију заменика Начелника општинске Управе,  да би у августу 2016. Године био постављен на функцију Начелника Управе општине Врњачка Бања.
Учесник многих семинара о локалној самоуправи, туризму, Евопској унији, а обучен тј.поседује сертификат о разумевању институција Европске уније, процеса приступања Европској унији и њиховом утицају на општине, сертификат о управљањју у здравственом туризму, као и о развијању система управљања људским ресурсима у општинској управи.
Није члан ниједне политичке партије.
Говори енглески језик.
Ожењен, отац две ћерке.
Адреса: Општина Врњачка Бања; Врњачка Бања, Крушевачка 17.
Тел: (++381 36) 612 - 626, Факс: (++381 36) 601 - 252
Ел. пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.