ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Јавне набавке
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

ЈНД БР. 12/2015 Набавка eлектричне енергије за потребе јавне расвете и снабдевања објеката у јавној својини општине Врњачка Бања

Наручилац: Општинска управа општине Врњачка Бања

Адреса: Крушевачка 17, 36210 Врњачка Бања

Број јавне набавке: ЈНД бр. 12/2015

Предмет: Предмет јавне набавке ЈНД 12/2015 је набавка  eлектричне енергије за потребе јавне расвете и снабдевања објеката у јавној својини општине Врњачка Бања,  за потребе Наручиоца Општинске управе општине Врњачка Бања.

Шифра предмета јавне набавке из општег речника набавки:

 09310000 - Електрична енергија

Рок за подношење понуде: до 11.септембра 2015.године до 12,00 часова.

Датум објављивања: 12.август 2015.године

Позив за подношење понуда

Конкурсна документација

Конкурсна документација - пречишћен текст

Одлука о додели уговора

Обавештење о закљученом уговору

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.