ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Јавне набавке
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

ЈН БР. 40/17 Набавка услуге - израда и реализација пројекта стручног усавршавања васпитача и учитеља у области безбедности саобраћаја

Наручилац: Општинска управа општине Врњачка Бања

Адреса: Крушевачка 17, 36210 Врњачка Бања

Број јавне набавке: ЈН бр. 40/17

Предмет јавне набавкe мале вредности је набавка услуге - израда и реализација пројекта стручног усавршавања васпитача и учитеља у области безбедности саобраћаја у предшколским установама и основним школама у Врњачкој Бањи, у складу са Трећом изменом и допуном Програмом за коришћење средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Врњачка Бања за 2017.годину који је усвојен на седници Савета за координацију послова безбедности саобраћаја Закључком бр. 344-1347/17 од 30.11.2017.године.

Шифра предмета јавне набавке из општег речника набавки:

80530000 - Услуге стручног оспособљавања

Рок за подношење понуде: до 18. децембра 2017.године до 12,00 часова.

Датум објављивања: 08. децембар 2017.године

Позив за подношење понуда

Конкурсна документација

Oдлука о обустави поступка

Обавештење о обустави поступка

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.