ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Јавне набавке
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

ЈН 1/2017 Набавка добара – електричне енергије за потребе јавне расвете и  снабдевања објеката у јавној својини општине Врњачка Бања – Отворени поступак

Наручилац: Општинска управа општине Врњачка Бања

Адреса: улица Крушевачка 17, 36210 врњачка Бања

Број набавке: 1/17

Предмет:  Предмет јавне набавке ЈН 1/17 је набавка електричне енергије за потребе јавне расвете и снабдевања објеката у јавној својини општине Врњачка Бања, Наручиоца Општинске управе општине Врњачка Бања

Назив и ознака из Општег речника набавки: 

 09310000-електрична енергија

Рок за подношење понуда: до 20.02.2017.године до 12,00 часова.

Датум објављивања: 20.01.2017.године

Позив за подношење понуда

Конкурсна документација

Oдлука о додели уговора

Oбавештење о закљученом уговору

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.