ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Јавне набавке
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

ЈН 31/16 Набавка радова на заштити изведених грађевинских радова (набавка и уградња плочица и сливника на плажи базена) на објекту "Национални ватерполо тренажни центар" у Врњачкој Бањи - Преговарачки поступак

Наручилац: Општинска управа општине Врњачка Бања

Адреса: улица Крушевачка 17, 36210 Врњачка Бања

Број јавне набавке: 31/16

 Предмет: Набавка радова на заштити изведених грађевинских радова (набавка и уградња плочица и сливника на плажи базена) на објекту „Националног ватерполо тренажног центра“ у Врњачкој Бањи,за потребе Наручиоца Општинске управе општине Врњачка Бања.

  Шифра предмета јавне набавке из Општег речника набавки:

      44110000 - Грађевински материјал

Рок за подношење понуда: до 20.10.2016.године до 12,00 часова.

Датум објављивања: 18.10.2016.године

Обавештење о покретању преговарачког поступка без објављивања позива

Конкурсна документација

Oдлукa o oбустaви пoступкa 2

Обавештење о обустави поступка

 

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.