ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Буџет
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Скупштина општине Врњачка Бања је на 10.седници одржаној 29.06.2017.г., на предлог извршног органа - Општинског већа, донела Одлуку о завршном рачуну буџета Општине Врњачка Бања за 2016.годину.

Одлуку о завршном рачуну буџета Општине Врњачка Бања за 2016.годину, са пратећим прилозима, можете погледати у наставку.

Одлука о завршном рачуну буџета Општине Врњачка Бања за 2016.годину

Образложење

 Прилог 1

 Прилог 2

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.