ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Вести
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Предузеће „Врући Извори“ из Врњачке Бање, у октобру је постало власник престижног сертификата Бонитетна оцена од стране „Companywall Business“ са оценом А+. „Companywall Business“ је платформа која анализира комплетно пословање једне фирме на основу података Пореске управе, Народне банке и других релевантних институција. Оваква анализа омогућава јасну и брзу слику предузећа и транспарентне податке да ли је ваша фирма пожељна за сарадњу у тржишној утакмици и смањује ризике пословања. „Поносан сам на рад предузећа, које је основано пре нешто више од четири године. Иако млада фирма, успели смо да радом и квалитеом, постанемо пожељно предузеће за сарадњу и сигуран партнер. Сама оцена А+, је оцена успешности у пословном свету и знак је распознавања. А+ значи да сте фирма која редовно исплаћује све своје обавезе и која је поуздан партнер без ризика пословања, што много значи у учешћу фирме на тендерима и пројектима, истакао је директор „Врућих Извора“, Бобан Ђуровић.

IMG 61c930194528ad8031e1d0d446ff9a0b V

Сертификат је сатисфакција за наше залагање али и потреба да померамо границе. Циљ сада постављамо даље. У плану нам је да проширимо рад предузећа, преузимањем и других сеоских водовода на територији општине Врњачка Бања, али и да кроз пројекте подигнемо ниво водоснабдевања, истакао је Бобан Ђуровић.
Сагласно Закону о јавним предузећима и Закону о привредним друштвима, 2013. године, основано је Друштво са ограниченом одговорношћу за обављње комуналних делатности на сеоском подручју „Врући Извори“ из Грачаца (Врњачка Бања). Претежна делатност овог Друштва је водоснабдевање, у ком циљу се врши преузимање водоводних објеката и мрежа, што омогућава правовремено и ефикасно пружање ове услуге за све грађане и привредне субјекте.
Бонитетна оцена је финасијска оцена и детаљан преглед пословања фирме која се темељи на детаљној анализи пословања у предходној години. На оцену утичу блокаде, дугови (порези), судски поступци, платежна моћ, делатност и др.

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.