ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Вести
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Скуп предузетница “Бизнис ћоше”, у организацији Едукома из Новог Сада и подршку Развојне агенције Србије, као пројекат за економско оснаживање жена, биће одржан у четвртак 5. октобра, у 18,30 часова, у кафеу Савка у Врњачкој Бањи.

Biznis cose 2017

Скуп предузетница „Бизнис ћоше“ је панел дискусија на тему „Како пословати у Србији када сте жена“ са циљем да укаже на међусобно повезивање пословне снаге која може да допринесе успеху у пословању, а самим тим подстакне и на економско оснаживање жена, као и на развој женског предузетништва. Скуп предузетница „Бизнис ћоше“ је догађај који окупља предузетнице, оне које планирају да то постану, свима којима је потребно унапређење пословања као и сам „networking“. Панелисткиње су успешне жене, предузетнице из Врњачке Бање: Славица Пајић (МПМ Полипласт доо), Дана Трмчић (Ракија Дана), Данијела Максимовић (Агенција Лела) и Јасмина Мирић (Самостална кројачка радња), као и Сања Алвировић испред Едукома као домаћин скупа. На панелу ће се чути из прве руке како се покреће посао, који су кораци ка успешном пословању, како превазићи препреке и како доћи до успеха. Циљ је међусобна размена контаката, идеја и склапање нових послова. Скуп су подржали Одсек за локални економски развој Врњачке Бање и Регионална привредна комора Моравичког и Рашког управног округа. Преко 300 жена на одржаним панелима слушало је успешне пословне приче, а многе од њих подстакнуте су на покретење свог бизниса.
Улаз је слободан! Пријаве се врше на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.