ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Вести
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Решењем Одсека за привреду и друштвене делатности, Општинске управе  Врњачка Бања  утврђена је измена режима саобраћаја, односно затварање дела улице Моше Пијаде за време трајања манифестације,,LOVE FEST,,.

love fest

Тотална обустава саобраћаја у делу улице Моше Пијаде (од скретања за хотел ,,Бреза,, до стубића до Променаде) вршиће се у периоду од 3.8.2017. године, од 8 часова, до 6.8.2017.године, до 7 часова.


 

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.