• Телефон: +381 36 601 200
  • vrnjci_spa@vrnjackabanja.gov.rs

ПРЕДСЕДНИК СО НА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДВЕСТА ГОДИНА ОД ТАКОВСКОГ УСТАНКА И ДАНА ВОЈСКЕ