ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Конкурси и обавештења
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

Кандидати са коначне листе, који су остварили право на једнократне новчане помоћи, потребно је да доставе Одсеку за буџет и финансије - благајни Општинске управе општине Врњачка Бања фотокопије картица текућих рачуна, са потписом, где потпис представља њихову сагласност да им се уплатa наведеног износа изврши на достављени текући рачун. За малолетне кандидате фотокопију картице текућег рачуна доставља родитељ. 

 

Преузмите:

Коначна листа

Решење коначна листа

 

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.