ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Јавни позиви
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

ПРЕДМЕТ О ГЛАСА je отуђење  поступком прикупљања понуда из јавне својине општине непокретности у виђеном стању без права на накнадне рекламације и то:

- кп.бр.767/1, површине 906м2, у КО Врњачка Бања, са породичном стамбеном зградом спратности приземље, површине 53м2, које непокретности су уписане код Службе за катастар непокретности Врњачка Бања у листу непокретности бр.7305 за КО Врњачка Бања, као јавна својина општине Врњачка Бања

Преузмите оглас: Јавни оглас за отуђење непокретности из јавне својине општине

Преузмите: Обавештење


Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.