ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Јавни позиви
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА обавиће се у згради Општинске управе Врњачка Бања, у ул. Крушевачкој бр.17 (канцеларија 52 на трећем спрату) од 4. до 10. августа 2016. године, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.
Носилац израде урбанистичког пројекта је ''Архитект Про'' д.о.о. из Врњачке Бање. Заинтересована лица могу током јавне презентације да изврше увид у урбанистички пројекат, као и да своје примедбе и сугестије на планирано решење у писаној форми доставе Служби за урбанизам, еколошке и имовинско-правне послове, ул. Крушевачка бр.17, најкасније до 15. августа 2016. године.

Преузмите документа:

Оглас јавне презентације

Урбанистички пројекат УТШ


Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.