ПОЧЕТНА

О нама

Документа

е-Услуге

Актуелности

Привреда

Контакт

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Дешавања и најаве
VB   Општина Врњачка Бања
званична презентација

1

Дана 22.04 и 23.04.2015. године у Омладинском клубу одржаће се обука “Пут до успешног предузетник” на којој ће незапослена лица стећи знање из области предузетништва, односно добиће информације о основама предузетништва, правним аспектима бизниса, порезима и доприносима за предузетнике.

3

На самој обуци лица ће имати радионицу и за израду бизнис плана, а обука је намењена лицима која желе да започну сопствени посао. Неопходно је да лица која се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање да се пријаве у просторијама НСЗ Врњачка Бања како би попунули упитник и на основу њега добили упут за обуку. 
Лица морају бити евидентирани као незапослена лица.

Како млади спадају у групе теже запошљивих лица надамо се да ће бити заинтересованих.
За додатне информације можете се обратити на телефон 036/612-702, Даница Гочанин, саветник за запошљавање.

2

Географски положај

Општина Врњачка Бања смештена је у брдовитим пределима централне Србије, око 200 km југозападно од Београда. Територијално припада Рашком округу и граничи се са општинама Трстеник, Александровац и Градом Краљевом. Заузима површину од 239 km2 и има укупно 14 насеља. На подручју општине живи 27.332, а у самој Бањи око 16.000 становника.

Ово идилично место налази се на раскрсници важних саобраћајница и има добре друмске и железничке везе са градовима: Београд, Ниш, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Чачак, Ужице и Нови Сад. Клима је умерено-континентална са умерено топлим летима и умерено хладним зимама.